След взривяването на Каховската ВЕЦ руснаците са започнали да прехвърлят част

...
След взривяването на Каховската ВЕЦ руснаците са започнали да прехвърлят част
Коментари Харесай

Великобритания: Русия използва взривяването на Каховската ВЕЦ да подсили редиците си край Запорожие и Бахмут

След взривяването на Каховската Водноелектрическа централа руснаците са започнали да трансферират част от войските си на източния бряг на Днепър в Запорожка област и край Бахмут.

Това заяви английското разузнаване: 

" В това евентуално вземат участие няколко хиляди военнослужещи от 49-а войска, в това число 34-а обособена моторизирана бригада, както и елементи на въздушнодесантните войски и морската пехота. Пренасочването на тези войски евентуално отразява чувството на Русия, че забележителна украинска офанзива през Днепър към този момент е по-малко евентуална след разрушаването на язовира Каховка и провокираните наводнения. "

На 6 юни руснаците взривиха язовирната стена на Каховка и наводниха десетки обитаеми места в Южна Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР